[O1] Co sądzicie o takim zestawie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tanriv
    Classic
    • 2012
    • 24

kolego radio po 4 stronach ma zaslepki po rogach wystarczy malutki i cieniutki wkretak plaski i podwarzyc te zaslepki,odkrecic 4 srubki torksy i radyjka masz juz

a problem z ramka pociag od dolu delikatnie bo jest na zatrzaskach i tak do gory i wyjdzie

i po problemie z ramka i radyjkiem mozesz je odlaczyc spokojnie one pamieta kod jezeli je wlozysz do tego samego auto
  • krzysiek13
    L&K
    • 2010
    • 1155

Zbliża się czas, aby ustabilizować tą bujającą się łajbę Parę rzeczy jest pewnych, a parę jeszcze nie do końca.

Amory - MTS technik - dowiadywałem się nie z neta, lecz z pierwszej ręki jak to jeździ i przyzwoicie, a czy są wytrzymałe? 2 lata gwarancji, zatem zaryzykuję.
    Gumy - oczywiście z Cupry, a reszta po prostu nowa - jakiej firmy? Myślałem o SWAG, TRW, coś w ten deseń, nie mogę się zdecydować.
    Sprężyny - tutaj jest największy problem :szeroki_usmiech
    1. RS-owe - bardzo ciężko znaleźć, jak trafię to kupie, a jak nie to:
    2. nie ruszam
    3. Z golfa SDI - to samo co seria, ale 1,5cm krótsze

Co byście wybrali?
    Octavia

Komentarz

• Ayu
      RS
      • 2009
      • 4154

Poszukaj tu: www.prince.com.pl lub tu: http://www.grupakw.pl/pl/o-grupie-kw-m-1.html

Komentarz

• krzysiek13
        L&K
        • 2010
        • 1155

hotrain, nie ten przedział cenowy :szeroki_usmiech
        Octavia

Komentarz

• kamil92x
          Rider
          • 2010
          • 701
          • Octavia II combi (1Z5)
          • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

To jak myślisz o amorach MTS to może kup od razu zestaw ze sprężynami http://www.mapet-tuning.com/sklep/sk...35-p-7928.html
          Octavia ASZ/RS
          Jetta A5

Komentarz

• krzysiek13
            L&K
            • 2010
            • 1155

kamil92x, dodałem to do zakładek, muszę się nad tym zastanowić. 35mm to może być dla mnie za dużo. Nie miałem nigdy tak opuszczonego auta
            Octavia

Komentarz

• Krzylu
              Rider
              • 2008
              • 256

35mm to może być dla mnie za dużo. Nie miałem nigdy tak opuszczonego auta
              :lol:
              da rade jeździć na -80 a ty się martwisz -35
              nie panikuj :wink:

Komentarz

• krzysiek13
                L&K
                • 2010
                • 1155

Krzylu, ze względu na walenie niekiedy osłoną o podłoże obawiam się jakiegokolwiek obniżania i zastanawiam się jak to będzie jeździć na dosyć sztywnych amorach przy ori sprężynach. Jeszcze rsowe 1,5cm bym przeżył, ale 35mm w dół mogłoby się źle skończyć. Jeszcze jest opcja sprężyn SDI grubych tak jak seria, ale odrobinę krótszych - może jeździ ktoś na takich?
                Octavia

Komentarz

• Krzylu
                  Rider
                  • 2008
                  • 256

Kolega w O1 ma gwinta KW auto leży niesamowicie i ani razu jeszcze nie przydzwonił po prostu musisz więcej uwagi poświecić na drodze.

Komentarz

Pracuję...